Wat gebeurd er allemaal in Stenfert

Stennis in Stenfert
DIEREN – Op 24 maart was er een gezellige gourmet-avond geregeld door Buurtvereniging Stenfert in Pand 31 te Dieren. De vrijwilligers waren al om 16:30 uur in het pand om alles voor te bereiden; apparatuur, vlees, rauwkost, sausjes en om de tafels gezellig aankleden en klaar te maken voor de gasten.

Zomermarkt Buurtvereniging Stenfert Dieren

DIEREN – De jaarlijkse Zomermarkt van Buurtvereniging Stenfert aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren werd zeer goed bezocht.
GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – De gemeente Rheden en Rozendaal willen vrijwilligers ieder jaar bedanken voor hun vaak zo tomeloze vrijwillige inzet. Daarom werd er ook dit jaar een leuk vrijwilligersfeest gehouden.

Stennis in Stenfert

Op 16 en 17 april 2016 wordt de wijk Stenfert in Dieren voor even het decor van een theatervoorstelling. Bewoners uit deze wijk spelen dan de voorstelling "Stennis in Stenfert", gebaseerd op hun eigen levensverhalen. Drie professionele regisseurs verzamelden deze persoonlijke verhalen en toverden ze om tot 6 mooie, grappige en ontroerende mini-voorstellinkjes. Het publiek wordt meegenomen op een wandeling langs 6 locaties in de wijk waar zij een kijkje mogen nemen in het leven in Stenfert.
Wij wensen u alvast een leuke avond of middag!
Voorstelling zat. 16 april aanvang 19.30 uur
Voorstelling zon. 17 april aanvang 14.00 uur
Startpunt zal zijn Pand 31 op de van der Duijn van Maasdamstraat 31 Dieren.
Kaartverkoop nog niet ingegaan dus blijf opletten!
Foto: Spelers en regisseurs. Door: Fotoclub Veluwezoom Dieren.