Even voorstellen,  Voorzitter Buurtvereniging Stenfert

Mary van Baal   e-mailadres: maryhoogveldstenfert@gmail.com

Mijn naam is Mary van Baal en in maart 2015 ben ik begonnen als secretaris bij Buurtvereniging Stenfert. Voor die tijd heb ik 2 jaar de functie Penningmeester bekleed.Tevens ben ik pandbeheerder. Sinds 23 oktober 2017 ben ik voorzitter geworden van buurtvereniging Stenfert.

Ik ben in het dagelijks leven secretaresse bij het RIBW AVV in Dieren vanuit deze functie wilde ik mijn bijdrage leveren aan Buurtvereniging Stenfert.

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Samen wonen wij in een groot huis hier in Dieren. Heeft u vragen schroom niet mij deze te stellen, ik beantwoord ze graag.

Even voorstellen, Hoofd Coördinator Buren voor Buren & Groene vingers

Ed van Baal  e-mailadres: edvanbaalstenfert@gmail.com

Ik ben Coördinator van Buren voor Buren en Groene vingers.

Ik zet mij vooral in voor Buren voor Buren en Groene vingers, om alle mensen in Dieren die hulp aanvragen hulp te bieden,

die mogelijk en uitvoerbaar zijn voor onze vrijwilligers. Kleine klusjes in en om huis en tuin.

Het pand heeft een andere uitstralling gekregen zoals u al wel gezien zult hebben.

Ik wil graag samen met de andere bestuursleden een bijdrage leveren om Buurtvereniging Stenfert groter te maken.

Ik ben bereikbaar voor vragen via de mail edvanbaalstenfert@gmail.com. Heeft u opmerkingen of goede ideeën? Die zijn altijd van harte welkom en zullen zeker behandeld worden. U bent altijd welkom in ons pand om een praatje te maken.

Wij als servicepunt zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 tot 11:30 uur

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en bij te staan waar ze hulp nodig hebben om zich prettig te voelen in Dieren.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Dan bent u van harte welkom om bij ons aan te sluiten.

Even voorstellen bestuurslid, penningmeester Buurtvereniging Stenfert

Harold Lentink  e-mailadres: haroldlentinkstenfert@gmail.com

In Dieren ook wel bekend van de fietsen (en zo...) of als de vriend van Nathalie van de kinderknutselclub.

Uit vorige relatie heb ik 2 puberende kinderen.

In 2016 ben ik toegetreden tot het bestuur en heb ik Mary ondersteund bij haar taken.

Vanaf heden ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de geldzaken.

Even voorstellen bestuurslid, coördinator activiteiten

Linda Heitink  e-mailadres: lindaheitinkstenfert@gmail.com